Tuotteet

nowoclean rens af tag
nowoclean rens af fliser

NowoClean Puhdistusaine

Minkä olikaan kattosi alkuperäinen väri?

Oliko kattosi vähän aikaa sitten erivärinen kuin nyt? Jatkuvat sään vaihtelut; sade, paiste, lumisade, räntäsade johtavat katon sekä julkisivujen ja pihan pintojen nopeaan likaantumiseen ja haalistumiseen. Puiden lehdet ja neulaset, savupiipun tuhka ja ilmansaasteet jättävät jälkensä ja värjäävät katon. Likaantuminen edesauttaa kattomateriaalin rapistumista ja vaurioitumista. Vuosittaisella NowoClean -puhdistusaine käsittelyllä voit säilyttää kattosi kauniin ja kirkkaan värin sekä pidentää katon ikää.

 

Nopea ja tehokas

NowoClean puhdistusaineen vaikutus näkyy jo muutaman päivän kuluttua ja 6-8 kuukauden päästä vaikutus on antanut parhaan lopputuloksen.

  • On nopea ja tehokas
  • Estää rapautumista
  • Toimii jo muutamassa päivässä
  • On kustannustehokas
  • Antaa erinomaisen lopputuloksen

 

Erittäin likaiset kattopinnat suositellaan ensin puhdistamaan mekaanisesti esim. korkeapainepesulla ammattilaisen toimesta. Sen jälkeen kattopinta käsitellään NowoClean puhdistusaineella parhaan puhdistustuloksen aikaansaamiseksi.
NowoCleania voidaan käyttää kaikilla kuitusementti-, betoni-, lasi- ja muovipinnoilla sekä lähes kaikilla muilla rakennuksen pinnoilla.